Zonele Erotice Si Zodiile

Zonele erotice în conformitate cu zodia

          Cu toate ca foarte multi oameni nu au auzit de ea, sau pur si simplu nu i-a interesat, astrologia a lasat amprenta pe teren erotic.

          Adevarul este urmatorul: fiecare parte a corpului este guvernata de o stea si devine o energie extrem de erotica.

          Oamenii au vulnerabilitati care ne ajuta sa ne bucuram mai mult de relatiile intime care se creaza, iar fiecare semn al zodiacului determina acest lucru.

          Daca erati curiosi care parte a ta, care zona este vulnerabila….ei bine a venit momentul sa dezvaluim care este dupa semnul zodiacal.

Zodia Berbec

          Berbec: zona vulnerabila a acestui grup de oameni este capul. Prin urmare, in mare masura, ei apreciaza adesea mangaierile pe fata, pe frunte, in special atingerile tandre de-a lungul parului si a tamplelor.

Zodia Taur

          Taur:  zona erogena a taurului este reprezentata de zona gatului. De fapt, nu este nimic mai excitant pentru un taur,  mai mult decat soapta tandra, respiratia fierbinte pe gat și usoara mangaiere.

Zodia Gemeni

          Gemeni: daca le atingi usor umerii, bratele si mainile, care sunt cele mai vulnerabile parti, ii vei stimula pe reprezentantii acestei zodii atat fizic cat si mental….se poate termina totul cu un masaj, cu siguranta nu te vor refuza.

Zodia Rac

          Rac: sanii si abdomenul reprezinta cele mai sensibile parti ale acestui semn. Racul, un intuitiv, iubitor si mamos, nu poate rezista giugiulelii sanilor, abdomenului, precum si partilor laterale ale trunchiului.

Zodia Leu

          Leu: in cazul leului, centrul pieptului si partea superioara a spatelui sunt zone vulnerabile prin excelență. O combinatie de maini și de buze pentru a stimula aceste parți va va transforma intr-o pompa erotica.

Zodia Fecioara

          Fecioara: zona sensibila a acestei zodii este reprezentata de burta – reactioneaza magnific la mangaieri – excitandu-se puternic mai ales daca incercati cu ei niste jocuri in apa.

Zodia Balanta

          Balanta: zone sensibile ale semnului zodiacal Balanta sunt partea din spate a spatelui langa fese si pe partile laterale ale trunchiului, in special in zona rinichilor. Pentru ei, nu este nimic mai interesant decat un masaj erotic de-a lungul acestei zone.

Zodia Scorpion

          Scorpion: cea mai puternică regiune a corpului pentru scorpioni sunt chiar organele sexuale în sine. Mangaieri pe ambele parti vor conduce la un univers de placere.

Zodia Sagetator

          Sagetator: in cazul Sagetatorului, coapsele si fesele sunt punctele cheie. Joaca-te cu ele, trage-le, mangaie-le usor – efectele cu siguranta nu o sa intarzie sa apara.

Zodia Capricorn

          Capricorn: cei din aceasta zodie se lasa total deconectati de la viața de zi cu zi in cazul in care primesc un masaj la picioare.

Zodia Varsator

          Varsator: Zonele erogene ale zodiei varsator sunt, indiscutabil, picioarele si gleznele. Orice pozitie care permite atingerea acestor doua puncte, reprezinta pentru un  varsator stimularea dorintei sexuale.

Zodia Pesti

          Pesti: Pentru semnul astral Peşti, piciorul este cel mai sensibil şi mai erotic punct al corpului său. Un nativ din Pesti va raspunde foarte bine la masaje în jurul tendonului sau in jurul calcaiului.

          Si sunt foarte receptivi si la atingerea usoară a bazei piciorului sau la sarutul degetelor de la picioare.

          După cum se poate vedea, zonele erotice, conform zodiacului au fost studiate astfel incat sa putem sti despre corpul nostru. Acum trebuie doar să le  punem in aplicare.