Despre Afrodisiace

Despre afrodisiace

          Cand auzim cuvantul afrodisiac ne gandim la sex, potenta sexuala, energie si bucurie. Afrodisiacele au devenit acum produse sau servicii care permit oamenilor sa aiba o performanta sexuala mai buna ca indivizi dar pot fi folosite si  pentru stimularea energiei de putere de afaceri. Exista, de asemenea, alternative naturale, cum ar fi afrodisiace legate de anumite tipuri de alimente sau substante care ne permit sa avem energie si dorinta de intalniri.

          In timp ce masajul la hotel va poate ajuta sa va transformati energia sexuala, afrodisiacele sunt cele mai utilizate pe scara larga alternativa, dar este adevarat ce se spune despre ele? Sa incepem sa vorbim despre realitatea ce sta in spatele acestui mit.

          Afrodisiace au castigat popularitate de-a lungul secolelor, iar unele au devenit mai mult decat un mit, o realitate. Au existat mai multe studii cu privire la mituri si adevaruri despre alimente sau bauturi cu o potenta ridicata considerata pentru cresterea libidoului, a se vedea:

          Ciocolata: imi pare rau sa va dezamagesc, dar este un mit dovedit in ceea ce priveste forta de putere sau de energie sexuala data de ciocolata. In timp ce are multe beneficii pentru sanatate, nu exista nici o relatie intre o persoana care mananca ciocolata si aparitia de diferente in ceea ce priveste dorinta sexuala.

          Ginseng: este utilizat pe scara larga ca planta traditionala medicinala orientala, dar este un dovedit potentator ce poate fi utilizat ca afrodisiac. De fapt, acesta este utilizat pe scara larga pentru a trata boli sau stari legate de performanata sexuala.

          Stridiile sau crustaceele: este cunoscut faptul ca multe studii sustin ca aceste alimente sunt bogate in zinc, o substanta care ajuta la producerea de testosteron, care permite dorinte mai intense. Cu toate acestea nu exista dovezi stiintifice care sa o dovedeasca, asa ca este un mit. Atunci cand sunt oferite masajele la hotel acestea sunt adesea insotite de afrodisiace.

          Ginkgo Biloba: este un alt tip de planta traditionala la care sunt atribuite raspunsuri incredibile in ceea ce priveste sanatatea. In conformitate cu studiile care au fost efectuate recent, este dovedit ca aceasta planta este de asemenea, o substanta care ajuta la tratarea problemelor legate de potenta sexuala, asa ca acesta este un alt exemplu de realitate.

          Capsunile: strans legate de dorinta de sex, intr-adevar capsunile sunt afrodisiace naturale, pur și simplu, este un fruct, care este de obicei mult utilizat in fanteziile sexuale ale cuplului, dar nu exista nici o dovada ca poate stimula cu adevarat energie sexuala.

          Mierea: a fost de asemenea luata in considerare pentru o lunga perioada de timp ca un afrodisiac natural, dar a fost dovedit a avea doar proprietati de vindecare in bolile respiratorii, printre altele.

          Ceapa: consumul de ceapa la mese sau alte forme este considerat un afrodiziac, dar este un mit, deoarece nu au existat relatii de tip stiintific care sa poata dovedi.