Beneficiile Masajului

Beneficiile masajului genital

          Masajul erotic este, fara indoiala, cea mai interesanta practica folosita de oameni. Gratie beneficiilor sale, ne putem asigura sanatatea noastra si, cu ajutorul sau putem descoperi cea mai pura placere. Se intalneste in special in culturile orientale: convingerile lor constau in faptul ca un organism poate sa se exprime si sa ajunga la lumea divina, prin puterea erotismului ca forma de exprimare. Aceasta conceptie atat de profunda a practicii sexuale a ajuns in Occident si ne-a fascinat. Printre diferitele forme existente, masajul genital este, fara indoiala, cel mai interesant dintre toate, dupa cum v-ati asteptat. Cu toate senzatiile pe care le ofera, randamentele si benefiicile nu sunt egale, deci nu ar trebui sa uitam ca exista si alte zone ale corpului ce pot fi luate de asemenea in considerare ca fiind erogene.

          Cele mai multe dintre propunerile noastre includ, printre multe alte tehnici, masajul genital. Maseuzele erotice Shiva, care se vor deplasa la camera dumneavoastra de hotel, vor folosi Thai si  tantrism pentru a relaxa corpul dumneavoastra, pana cand sunteti gata pentru mai mult, si anume, modul in care sunteti excitat constant prin frecarea mainilor pe organele genitale. Masajul cel mai erotic din meniul nostru include aceasta experienta fabuloasa. Ce anume?

          Masajul erotic la hotel are ca scop oferirea unui  masaj la inaltimea celor mai exigente asteptari de care acum va puteti bucura in intimitatea si confortul camerei dumneavoastra de hotel. Fara indoiala ca acesta este cel mai complet masaj erotic deoarece trece prin toate tehnicile, cum ar fi tantric, thai …  

          Masaj Carpe Diem: Bazat pe tehnicile thailandeze, veti ajunge la o relaxare fizica si mentala totala. In a doua parte, vei fi ghidat la diferite pozitii care te vor duce la o stare de relaxare absoluta; o experienta unica Lingam si tratament totodata de prostata.

          Masaj erotic suprem cu dus asistat: te poti bucura de un dus asistat de maseuza si un masaj mai tarziu, descoperind adevarata esenta a posturilor tantrice de masaj erotic, Thai si masaj senzual.  Maseuza realizeaza masajul nude si tu te poti bucura de doua finalizari erotice, oricand in timpul sedintei de masaj.

          Masaj erotic suprem executat de 4 maini, cu dus asistat: maseuzele vor efectua acest masaj uimitor “4 maini” folosind mainile si tot corpul. Vei observa cum corpul tau este invaluit in valuri de placere si relaxare, care va face acest masaj de neuitat. Masajul erotic suprem “4 maini” cu dus erotic asistat este ceva ce ar trebui sa incercati cel putin o data in viata.